kovan seoksen (WC-Co,WC TaC TiC Co), missä on VALMISTAJA ja TOIMITTAJA? KOVAMETALLI(WC-Co) Volframikarbidilla, miten ostaa? Jokainen työkalu on tuotettu noussut kriittisen toleranssi maksimi elinikä taas tarkkuus ja toistettavuus tuotannossa varmistetaan, että jokainen tappi ja lyönti on ennustettava suorituskyky. Ennustettava suorituskyky on kriittinen osa elinikä.

Koneistus, joka ei ole ennustettavissa on vaihdettava alussa suojaamiseksi tasapainon työkalujen Kitin katastrofaalinen tuloksista ilmenee vikoja. Meidän ennustettava suorituskyky antaa operaattoreille luottamusta ajaa meidän työkalujen pitempi, huomattavasti pidempi kuin kilpailevat tuotteet.

HM insert tunnistaminen

Volframikarbidikovametalli on erittäin jäykkä, jossa Youngin kimmokerroin 98 miljoonaa puntaa per neliö tuumaa, kun teräksen 30.000.000 PSI. Tämä korkea jäykkyys tekee Volframikarbidikovametalli pallot hyvä valinta kuula-mitoitus ja ne tarjoavat Premier tuloksia osina kinemaattinen kytkimet.

Sen hyvä suorituskyky lämpötilassa enintään 800 astetta Fahrenheit tekevät siitä hyvän valinnan korkean lämpötilan applications.It on hyvin syövyttävää vastustusta monissa ympäristöissä. Sintraus-prosessi saa volframikarbidi ja koboltin matriisin sulattamiseksi yhteen, jolloin tiivis "kova Metalli".